01.10.2012

Låst ute

Ferien startet ikke helt som den skulle...
I natt rundt 01:00 tiden gikk jeg ut av senga for å gå på toalettet. Smelte døra bak meg, og det gikk ikke opp for meg før jeg hadde gått noen skitt. Jeg løp tilbake til døren, men den var lååååst. Døren har en merkelig lås. Er en liten knapp du trykker inn på håndtaket, og det gjorde visst jeg uten å tenke meg om. Mobilen min lå selvfølgelig i senga.

Jeg måtte ligge på sofaen hele natten, og det var iskaldt! Ned til 10 grader ute om natten og ingen isolasjon i veggene gjorde tåfisene kalde. Prøvde å dekke meg med sofaputer, uten noen spesiell nytte. Neste morgen ble jeg vekket av 1 stk kineser som spurte "whai yo sleep here?". Fikk låne mobilen hans og ringte eindomsmegler byrået, som by the way er noen amatører. Har enda ikke fått noe brukelig tv! Lovet og løyet siden begynnelsen av juli.
Ingen på kontoret tok telefonen før halv 11. Kvinnen jeg snakket med (kua) sa "I`ll be there shortly sweety." En og en halv time etter kom hun pesende opp trappa og jeg fikk endelig komme meg inn på rommet mitt og under teppe i senga mi. Kua forlangte $80 (458KR) for å sette seg i bilen, kjøre 15 min og låse meg inn!! T-R agiskt!

2 kommentarer:

  1. fy søren for ei drittkjerring og stakkars deg susann,,syns synd på deg når eg leste detta....var nok godt å komma seg i sengå ja;=)))

    SvarSlett
  2. for ei dama å så mye penger det e det versta eg har hørt!

    SvarSlett

Skriv inn din kommentar til innlegget her :)